Biz Kimiz?


Müşterilerimizin tanıtım amaçlı bütün ihtiyaçlarına çözüm üretmek MedyaTÜRK Ajans`ın temel misyonlarındandır. Bu nedenle uzmanlaştığımız alanlar dışında stratejik iş ortalıkları da kurmuş bulunmaktayız. Gerek görsel tasarım gerektiren çalışmalarda gerekse fikir üretmenin gerekli olduğu ortamlarda temel prensibimiz müşterimizin ihtiyacını en uygun şekilde çözümlemektir.

MedyaTÜRK Ajans; standart bir reklam ajansından, bir pazarlama kuruluşundan, bir tasarım ajansından, ya da web çözüm ortağından farklı olarak; bunların en çok değer katan öğelerinin, en nitelikli birimlerinin toplamından oluşmaktadır.

Sektöre hizmet üreten ajansımız yapısı, 15 kişiden oluşan çalışanıyla; müşteri ilişkileri, yaratıcı ve medya bölümlerine sahip ve müşterilerine tüm mecralarda hizmet verebilecek biçimde örgütlenmiş ajanstır. Bu anlamda kurumsal kimliğini oluşturmuş Türk Reklam Sektörüne hizmet üreten sayısı 100 dolayında oluduğu söylenen ajanslardan birisidir. Bu ajanslarının 76`sı Reklamcılar Derneği üyesidir. Bu üye ajanslardan yalnızca 2`si 1960 yılından önce kurulmuştur. En kıdemlisinin kurtuluş tarihi 1908`dir. 50 tanesi 1980 yılından sonra oluşmuştur.



Son Güncelleme: 01 Kasım 2013

Site içerisinde yer alan görsel ve yazılı materyal
MedyaTürk'e aittir. Her hakkı saklıdır. 2011 ©
Gizlilik ve Kullanım Şartları